Service


Door onze lange en uitgebreide ervaring in de spuitgietindustrie / kunststofindustrie en onze verantwoordelijkheid voor Chen Hsong Europe B.V., bent u voor alle vormen van service bij ons aan het juiste adres.


Preventief onderhoudscontract
Om de levensduur van uw machinepark te verlengen is preventief onderhoud essentieel!
Het verhoogt de betrouwbaarheid van de machines, voorkomt storingen, uitval en ongemak op een later moment. Daarnaast worden slijtagedelen vroegtijdig gesignaleerd, waardoor u het maximale rendement uit uw machines haalt. Met een onderhoudscontract van Hacoplast bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties. Wij hebben een professionele en vakkundige werkwijze. Download hier ons onderhoudscontract 


Service bij storing
Bij een storing wilt u natuurlijk uw productieproces zo snel mogelijk kunnen hervatten. Onze vakkundige servicemonteurs beschikken over uitgebreide kennis en ervaring, waardoor wij de meeste storingen direct kunnen oplossen. Een uitgebreide voorraad met machine onderdelen, zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Wij werken tegen gunstige tarieven.


Onderdelen service
Hacoplast beschikt over een groot magazijn met een vloeroppervlakte van circa 2400m2. Vanuit hier leveren wij uw bestelling over de hele wereld.
Door onze uitgebreide voorraad aan onderdelen en onze goede logistieke voorzieningen kunnen wij snel en tegen concurrerende prijzen leveren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van leveranciers.


Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.